Populære indlæg

søndag den 5. juni 2011

Kewan - Producer.

Kewan Pádre Hussein.

Er en ung producer med alderen på 18 år. Som er en HideOut medlem som han blev Lørdag. 4. Juni. 2011. Kewan er ikke kun producer? Han spiller også på Cello og, været igennem mange orkestrere ..
Vi har snakket med Kewan om hvordan det, hele gik til.. Han skrev ikke og ville svare os og skrev dette tilbage til os: " 
 Startede med at spille cello på alderen 6 år gammel.. Har gået på Det Danske Kongelige Musik Konservatorium's talentlinie for unge i tre år i 3 år, og har medvirkede i flere Klassiske Orkestrer med mit instrument, bl.a. . Udover det lærte jeg små småt mig selv at spille klaver og lave beats som jeg startede med i 2008. Har spillet med koncerter med Outlandish, Uso, DJ Turkman souljah, og har medvirket på albums/lavet musik med artister som Xander, Jooks, Clemens, og Outlawz (USA) m.m... Blev idag officielt medlem af HideOut som Producer, så der kommer til at ske en masse nu (agtigt).. " Skriver den unge producer Kewan Hussein.Det svar giver produceren på, blot kun, 18 År. Han har en kurdisk baggrund, men bor i Danmark. Han er glad for at nå langt med musikken, og vil blive ved med at spille på cello, og at producere. Den unge producer, Kewan går nu i 2.g i Ishøj på STX. ..
Han er på pt. igang med at lege med tingene med LAGIX og mange flere bl.a Young ( Yonnas T. Debessai )
Young har udkommet med tracket FOKMEDMIGNU! Og er igang med meget mere, du kan se hans YouTube Channel. Kewan fortæller der ikke er så meget at fortælle nu men vil håbe på hans navn vil blive spredt ordenligt, og grundigt. Han er glad for det han har og hvad han kan!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar