Populære indlæg

søndag den 5. juni 2011

Simo - Rap livet - Historien.

Simo' den unge rapper på kun 15 År og fra Nørrebro fortæller om sit liv, og hvordan det er og hvorfor musikken interessere' ham. Vi fik spurgt nogle spørgsmål's og Simo svaret på alle og enhver.
Navnet er Sammy, Født og opvokset i Købehavn på Nørrebro " Starter han med at fortælle til MusikVerden. Han er fra Palæstina og Irak. 15 år gammel. Han har det dejligt med at færdigegøre sine track's. Fortæller vi og Simo. Fordi i hver sang er der en HANDLING Feks. oplevet før, noget han har set, hørt, følt? Det er det, han rapper om, og ikke om at være "GANGSTA" Og hvad de fortæller. Simo fortæller musikken er hans hjælpemiddel, noget der kan få ham op, når han nede? Det mener Sammy det er det han fortæller, så han ikke får alt det negative, i hovedet på ham, men hellere være en frisk ung fyr. Simo fortæller lidt her: " Kunsternavnet er Simo, pga. mine venner kalder mig det og min familie osv. " Han siger der ikke noget ved det altså bare " Simo " eller skulle vi nævne, hans motto " DetSimoDinB*tch " Han har skrevet sine tekster siden han var Ti år. Og han se forskellen på sine tekster fra den gang og nu. Simo fortæller, før det var med nogle børnetekster som for eksempel dig, mig, vej.. Og hvad der er..
Han fortæller det var svære tider, han har haft det skidt før i tiden men musikken har hjulpet ham og få ham mere væk fra kriminellietiet. Simo havde inspillet sine track's i 2009/2010. Han er stolt over fået professionel hjælp af kvinde rapper'n " Ellie Jokar " Der er professionel.. Simo fortæller at Ellie lærte ham at, flowe' til beats og ramme takterne og, tage teksterne seriøse, fortæller den unge rapper fra Nørrebro Sammy. .. Simo fortæller han fik hjælp af en anden én, en dygtig sangskriver siger Sammy. Han hed Ahmad Moussa en bror for Simo. Han gav Sammy energien og sagde " Øvelse Gør Mester " Sagde han til ham hvergang de skrev sine tekster sammen. Vi spurgte ham hvorfor du laver musik? Han svare os tilbage og siger: " Fordi jeg elsker det, har jeg gjort længe og vil blive ved til jeg bliver stor. " Fra Sammy: " SHOOT OUT TIL AHMAD & ELLIE JOKAR! " Ellie følger stadig Sammy. Drengen fra Nørrebro fortæller at han vil måske kommer ud og optræde i sommeren og efter sommer, det satser han ihvertfald på! Sammy vil aldrig glemme Ellie's ord uanset hvad men som Ellie siger "
EN STJERNE SKILLER SIG UD. " ..
Sammy Simo værdsætter meget Ahmad og Ellie's hjælp han sætter stor pris, på det, du kan finde Simo på FaceBook.

FaceBook Profil. HER!
FaceBook Fanside. HER!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar